Litt om meg

Velkommen til Smak av Himmel. Hyggelig at du stakk innom!

Jeg heter Caroline, er 26 år og bor i Oslo sammen med mannen og vår fine Jonathan. Vi digger å lage god og næringsrik mat til oss og de rundt oss! Å samles rundt det gamle trebordet til et deilig måltid er det beste som finnes. Jeg håper jeg kan inspirere deg med denne bloggen til også å være kreativ og eksperimentere med gode råvarer på kjøkkenet.

Jeg er opptatt av ekte, naturlig og ren mat som smaker godt – sunn mat for meg er minst mulig prosessert, ikke kjemibasert, helst økologisk, og gjerne kortreist. Vi kjøper kjøtt, melk og egg rett fra bonden – vi er opptatt av kvalitet, fôret dyrene får og ikke minst hvordan dyrene vi spiser har hatt det. Vi er andelsbønder og plukker størsteparten av grønnsakene vi spiser selv. I butikken handler jeg også, men styrer unna ferdigmat, lettprodukter, planteoljer og sukkerbomber. Jeg handler stort sett kun økologisk, både av hensyn til familien min, og miljøet.

Hjemme lager jeg alt fra bunnen av. Men vi er på ingen måte fanatiske – vi elsker også å gå ut å spise eller spise det vi får servert hos venner. Mat for meg er ikke bare mat – det er aller mest matglede – og matglede er også god smak! Smak av himmel, rett og slett.

Denne bloggen reflekterer en del av min matreise – jeg har lært mye om mat og næring de siste årene! Derfor vil det være gamle oppskrifter her inne som ikke helt reflekterer det jeg lager idag… Men jeg lar det ligge likevel. Jeg vet at mange bruker også de gamle oppskriftene og det er jo bare fint å vise at man lærer på veien!

Jeg er også på instagram og snapchat – smakavhimmel begge steder.

Jeg håper du kan bruke oppskriftene som utgangspunkt til å lage dine egne nydelige måltider, gjerne sammen med barna 🙂 

IMG_9993

 

 

0 thoughts on “Litt om meg

  1. Pingback: Ukens matblogger: Smak av Himmel

Legg igjen en kommentar