WORKSHOP på Øverland – Vi lager sunnere julebakst som smaker vidunderlig!

george-strait-christmas-cookies

7 SORTER SUNNERE JULEKAKER TIL JUL!

I forbindelse med at Duggurd åpner butikken sin siste helgen før jul (Øverland Gård i Bærum), skal jeg ha WORKSHOP/KURS SØNDAG 18. DESEMBER KLOKKEN 15 i deres koselige lokaler! Jeg har lyst til å vise deg hvordan du ved hjelp av enkle triks kan gjøre julebaksten og favorittoppskriftene sunnere for deg og familien din! For det er jo ikke til å legge skjul på – at jul betyr mye gode kaker! Vi skal lage 7 sorter julekaker med en sunnere vri – som er enkle å lage, og smaker vidunderlig for både små og store. Ingen vil kunne avsløre at kakene dine bedre for kropp og sjel!! Vi bruker kun økologiske ingredienser på kurset. Det blir noe helt sukkerfritt, noe glutenfritt, og noen klassikere.

Hvis du har lyst til å være med å lage deilig julebakst sammen med meg – så meld deg på da! Kurset koster 450 kroner og inkluderer et julehefte med oppskriftene vi skal bruke på kurset, samt en Smak av himmel-pepperkakedeig du kan ta med hjem.

Jeg håper nettopp DU vil være med å lage kaker sammen med meg!!

Det er få plasser på kurset, så meld deg på så fort som mulig via mail – post@smakavhimmel.com

Håper vi ses!!

Sign-BuyCookies-2__68988.1432662549.1000.1000

Del dette:

Legg igjen en kommentar