IMG_8498

Lun Pastasalat med Stekte Grønnsaker og Chorizo

En deilig pastasalat som smaker like godt til lunch som til middag! Her i huset er vi skikkelige pastaelskere og unner oss en god dose digg pasta innimellom. Jeg kjøper vanligvis fersk pasta med mest mulig egg i, men til denne salaten synes jeg det er nydelig med pastasløyfer! Hvis du ikke bruker vanlig pasta,…

IMG_0445_converted

POTETPANNE med Hvitløk, Chorizo & Parmesan

Poteten – en vidunderlig grønnsak med et ufortjent dårlig rykte! Den poteten som har vært med på å livnære våre forfedre i lange tider. Som er så grei at den kan vokse omtrent hvor som helst. Og som faktisk inneholder masse næring og god energi. Jeg elsker poteten og har alltid et lager av poteter…

IMG_0081

PØLSEGRYTE med grønnsaker

En smakfull hverdagsmiddag med masse deilige grønnsaker og pølser! En favorittrett hos 2 åringen her. Ha for all del i de grønnsakene du måtte ønske selv, her har man mulighet til å prøve seg frem:-) Jeg bruker alltid de grønnsakene jeg har liggende – som gjerne er det vi plukker selv på andelsgården om høsten…

IMG_0175

FISKEPINNER og remulade/majones

FISKEPINNER Fiskepinner! Så innmari enkelt å lage fra bunnen av. Jeg bruker fryst fisk til disse, fordi det er billig og funker helt fint – men du kan selvfølgelig bruke fersk filét også. All slags hvit fisk funker, men jeg foretrekker torsk, bare fordi jeg synes det er best. Du trenger: Fiskefilét Siktet mel –…

IMG_9531

Tomatsalat med Burrata

En klassiker! En superenkel salat som passer til det aller meste og er deilig alene også – den har få ingredienser, ser fresh ut og smaker nydelig!! Ekstra god er den med ordentlig italiensk «burrata» ost, en ost som ligner på mozzarella men har en kremet kjerne. Slike kan du få tak i spesialforretninger, ostebutikker…

IMG_9372

Den ultimate tomatsalsa i en BeFree wrap!

Den ultimate tomatsalsa er for meg akkurat denne. Søte tomater, blandet med litt spice fra løk og chilli, og med en perfekt touch av lime og koriander. En slik salsa kan du bruke til så mye forskjellig – det er en selvfølge sammen med mexikansk mat, men det er også godt til fisk og kyllingretter.…

IMG_8341_mini

SURDEIGSPIZZA

Visste du at noen av verdens beste pizzakokker sverger til surdeig i pizzabunnene? Fordi det gjr en vilt god pizzabunn-smak, og perfekt konsistens! Jeg bruker det av denne grunn, men også fordi surdeigen er med på å gjøre pizzamåltidet hakket bedre enn ved bruk av «vanlig» gjærdeig. Surdeigen bryter ned noe som heter fytinsyre som…