SJOKOMELK uten raffinert sukker – MED næring

IMG_0105

Hvem elsker vel ikke et glass iskald sjokolademelk? Det er vi i alle fall svake for i dette huset;-) Denne sjokolademelken her er rågod – den smaker akkurat slik som Oboy/Nesqick og lignende. Søt og god! Jeg hiver oppi noen eggeplommer også, så får vi ekstra med fett og næringsstoffer i sjokomelken – og det smaker absolutt ingenting! (Visste du at en rå eggeplomme inneholder alle næringsstoffer bortsett fra vitamin C? En komplett næringskilde der, altså!)

Til 1 stort eller 2 mindre glass trenger du
2 kopper helmelk – eller annet alternativ – nøttemelk fungerer nok også utmerket
4 dadler
2 ts kakao – du kan bruke både rå kakao og vanlig kakaopulver
2-3 eggeplommer

Kjør melk, dadler og kakao sammen i en blender til dadlene er mer eller mindre inkorporert. Ha i eggeplommene og kjør noen sekunder til. Drikk som den er, eller hell den gjennom en sil – hvis du ikke vil ha små biter av dadler i. MM!!

IMG_0135

Del dette:

Legg igjen en kommentar