Julens enkleste Sjokoladetrøfler (uten melk, gluten og raffinert sukker) Bare 3 ingredienser!

IMG_8538

Supergode og svært enkle sjokoladekuler. Glutenfri, melkefri, uten raffinert sukker og med bare 3 ingredienser! Alt du trenger er en god kjøkkenmaskin med S-blad.

Til ca. 20 kuler trenger du:
200 gram Helios dadler, bløtlagt over natten (er de helt ferske og myke trenger du ikke bløtlegge dem!)
2 dl økologisk kakaopulver
1 ts havsalt
Press ut vannet av de bløtlagte dadlene og kjør dem til puré i en god kjøkkenmaskin med S-blad. Du kan også bruke en kraftig stavmikser eller blender. Ha i kakaopulver og havsalt og kjør videre til alt er godt blandet. Røren skal være relativt tykk, men vil forbli klissete. Du kan ha i litt mer kakaopulver dersom du synes det trengs. Ha kakaopulver på et stekepapir eller rett på benken. Bruk en stor ts med røre til hver kule som du ruller i kakaopulveret. Oppbevares i kjøleskapet eller i fryseren.
TIPS! Smakssett kulene med spennende krydder som kanel, chilli eller ingefær!
IMG_8533
Dette innlegget er sponset.

Del dette:

Legg igjen en kommentar