PYTT I PANNE MED CHORIZO

IMG_8255_mini

En god gammel klassisker, piffet opp med smakfull chorizo. En super rett for å tømme rester av grønnsaker i kjøleskapet! Fargerik og fresh. Godt smaker det også! Du kan selvfølgelig bytte ut chorizoen med en annen pølse, eller droppe hele pølsa. Server gjerne med et par speilegg på toppen.

Til 2 personer trenger du:

2 ss smør til steking
2 store poteter, i kuber
2 store gulrøtter, i kuber
1 stor rødløk, i kuber
2 fedd hvitløk, finhakket
1 rød paprika, i kuber
1 vårløk, hakket i biter
1 håndfull chorizo (eller annen pølse), i like store biter som grønnsakene
Salt og pepper
En liten håndfull fersk persille
Noen cherrytomater
Et par speilegg til servering

IMG_8282_mini

Begynn med å kutte grønnsakene i ca. like store biter. Det er godt når bitene er ganske små. Ha poteter og gulrøtter sammen med smøret i pannen og la det surre til de er nesten møre. Ha så i løk, hvitløk og chorizo. Stek videre et par minutter. Så har du i paprika mot slutten. Smak til med salt og pepper. Vårløk, persille, cherrytomater og eventuelt speilegg på toppen rett før servering.

Så enkelt, så godt!

IMG_8286_mini

Del dette:

Legg igjen en kommentar