Klassisk Gazpacho

 

img_5694IMG_5705

En forfriskende og rask forrett, siderett eller lett lunch. Super måte å bruke opp godt modne tomater på. Her gir de masse god smak!

Til ca. 6 glass porsjoner trenger du:
6 store (eller 8 små), modne tomater
1 slangeagurk
2 røde paprika
2 fedd hvitløk
1 liten rødløk
Saften av 1 lime
2 ss balsamico eddik
1 dl Helios olivenolje
1 klype Helios havsalt
1 klype svart pepper
2 ss frisk basilikum
Kutt opp grønnsakene i biter. Tomatene kan du mose litt i en skål så de væsker litt. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til du har en jevn suppe.
IMG_5703
Server gjerne med litt ekstra finhakket løk, paprika og agurk. Avokado er også godt å ha ved siden av.
IMG_5720
Noen ville smake...

Noen ville smake…

Dette innlegget er skrevet i samarbeid med Helios

Del dette:

Legg igjen en kommentar