Hjemmelaget Marsipan – Minimalt med sukker, Maksimalt med mandler!

IMG_9630

Super liten gave til en du er glad i:)

Til en stor porsjon marsipan trenger du:

6 dl. finmalte, skoldede mandler (eller tilsvarende mengde fullfett mandelmel)
2 dl. melis
1-3 rå eggehviter (antallet kommer an på eggenes størrelse)
Sjokolade, nøtter, frukt, bær og/eller godis til pynt
Bland sammen mandler og melis og ha i en og en eggehvite av gangen. Du skal få en tykk, sammenhengende masse som er lett å jobbe med. Sett marsipanen kaldt en liten stund, så er den lettere å forme. Trill ut kuler, form pølser eller trykk ut figurer. Sett disse i fryseren i 15 minutter før du pynter med smeltet sjokolade, nøtter, tørket frukt, godis, eller noe annet du kan komme på.
IMG_9640
IMG_9584

Del dette:

Legg igjen en kommentar