Min Beste Sommerdrikk: Vannmelon-Limonade

IMG_3677

En deilig tørstedrikk som smaker ekstra godt på en varm sommerdag! Vannmelon og sitron passer utrolig godt sammen, og med en touch av grønn te er drikken komplett.Yummy!!

Gir ca. 2,5 liter:

1 hel Vannmelon (middels stor), i biter
5 sitroner, skrellet og skivet
4 ss. Søt honning (eller mer hvis du liker det skikkelig søtt)
5 poser Grønn te (valgfritt)
ca. 1 stor kopp Vann

IMG_3631

IMG_3639

Ha vannmelonen i en blender eller foodprosessor sammen med litt vann og kjør til du har en jevn masse. Sett den til siden. Ha sitronen, honningen og  en stor kopp med vann i en gryte. La det varmes opp til rykepunktet mens du moser sitronen så mye som mulig. Ha i grønn te og la blandingen trekke i ca. 10 minutter. Sil vannmelonen i en stor bolle. Når sitronblandingen er trukket ferdig smaker du til med mer honning hvis du ønsker den søtere. Sil sitronblandingen i vannmelonen og rør godt. Smak til, server på is og nyyyt! Drikken kan oppbevares et par dager i kjøleskapet:)

IMG_3659

IMG_3735

Del dette:

15 thoughts on “Min Beste Sommerdrikk: Vannmelon-Limonade

 1. Pingback: The Perfect Picnic Food: Raske & Deilige Laksewraps med Limedressing | Smak av Himmel

 2. Pingback: Venter spent! – Cocktail chic

 3. Pingback: Finalistene i limonadeutfordringen

 4. Pingback: Mine Sommerfavoritter | Smak av Himmel

 5. Tusen takk!
  Jeg fant oppskriften på vannmelon-limonade i går og lagde den nå i kveld.
  Den smaker helt herlig! Gleder meg til å servere mine gjester den som foredrink, uten alkohol. Jeg har en sitronpresse, så jeg brukte den og presset ut sitronsaften. Veldig enkelt. Tenker jeg skal bruke vannmelonen som jeg silte fra i en smoothie i morgen.
  Anbefales på det varmeste – herlig!

  Gleder meg til å lage flere av dine oppskrifter. Ønsker deg lykke til videre og en fortsatt god sommer!

  Hilsen Marita

 6. Pingback: Sommerfest på 1-2-3 (og verdens beste bruchetta) | Smak av Himmel

 7. Pingback: Highlights fra lemonadeutfordringen

 8. Pingback: Venter spent! | Marianne de Bourg

 9. Pingback: Sommerfest på 1-2-3 (og verdens beste bruchetta) - Smak av himmel

Legg igjen en kommentar