Kremet Iskaffe med Kanel

20130501-230935.jpg

Mmmmm…. Deilig islatte to keep you awake!

Jeg er egentlig ingen kaffe-elsker, eller kaffe-drikker i det hele tatt. Kroppen min tåler ikke koffein så godt. Eksamenstiden er derfor den eneste tiden på året jeg drikker det. Det kan faktisk hende det bare blir 1 kopp kaffe i år. Kjæresten min derimot – en kaffeelsker av dimensjoner. Derfor har vi en (veldig flott) kaffemaskin på benken som kverner de nydeligste kaffebønner lokalkjøpt i Brasil. For drikker du bare én kaffe i året, skal den søren meg være GOD. Og skal du også bare drikke én kaffe i år – drikk denne! Mild, myk, smakfull og iskald. Du kan selvfølgelig ha i mer kaffe dersom du trenger det!

Til 2 glass:
2 Espressoshots
1,5 dl. soyamelk//fløte
1,5 dl. valgfri melk
2 ss. kanelsirup//agave med kanel
Litt kanel
Isbiter til avkjøling

Ha sirup, fløte og melk i to glass. Avkjøl kaffen ved å ha den i et glass med lokk fult av is. Rist godt. Ha kaffen over i glassene (uten isen) og pynt med litt kanel på toppen og drikk umiddelbart!

20130501-230942.jpg

Del dette:

Legg igjen en kommentar